S-008 Styraks (benzoina, żywica benzoesowa) 2% waz.

130,68 zł
Brutto
Ilość

Balsam pozyskiwany z pnia drzewa ambrowca wschodniego. Oczyszczony styraks zawiera styrazynę, kwas cynamonowy, cynamonian cynamylowy, cynamonian fenylopropylowy oraz  w mniejszych ilościach cynamonian etylu i ślady waniliny.
Wykorzystywany głównie w produkcji perfum i kosmetyków.
Reakcje krzyżowe: balsam peruwiański, dietylostilbestrol, kwas benzoesowy

S-008

Opis

Nr katalogowy
S-008
Ilość w opakowaniu
strzykawka 5ml
Kategoria cenowa
II - Produkt dostarczany z doliczeniem kosztów obsługi indywidualnej
Nazwa angielska
Styrax
Stężenie
2% waz.

Pozostałe produkty z tej samej kategorii